Anmälan till HALMSTAD ARENA Bamse och familjegympa

Anmälan till Familjegympa och Bamsegympa HALMSTAD ARENAS skolidrottshall


Till alla grupper i barnverksamheten krävs föranmälan. Läs integritetspolicyn innan anmälan. Anmälan till vårterminen kan göras från och med nu.


En anmälan per barn. Vill du anmäla flera barn gör du en anmälan för varje barn

FYLL I DITT BARNS HELA PERSONNUMMER 10 SIFFROR.


Anmälan till Halmstad Arena

Bamse och familjegympan

Familjegympa 2-3 år (15:50-16:30)
Bamsegympa 4-6 år (16:35-17:15)
 
 
 
 
 
 
 
 


Vårterminen startar vecka 2 och fram till maj 

Höstterminen startar vecka 35 och fram till december

Vissa pass har ingen träning under vecka 44, jullov, sportlov och påsklov. Kolla med instuktören på ditt pass.


Avgifter och betalning


-se info om de olika passen längre ner på sidan


 

 

Familje- och Bamsegympa

Halmstad Arena Hall B1 (skolidrottshallen*)

Onsdagar

Familjegympa: 15:50-16:30

Bamse: 16:35-17:15  


*Skolidrottshallen på Halmstad Arenan ligger på bottenvåning. Gå in genom entrén. Gå till vänster förbi receptionen och genom dörrarna, genom en lång korrodor och genom nästa dörr. Till höger ligger hallen, precis innan trappenGenom att du anmäler ditt barn till vår verksamhet godkänner du villkoren i förenings integritetspolicyHej!

Om du har övriga frågor eller inte får någon bekräftese senast veckan innan gruppen startar så hör av er på: klicka här.Läs noga igenom information om barnpassen här på sidan. 


För att vi ska få bidrag för att ert/era barn måste vi ha hela deras personnummer. 10 siffror. Dessa behandlas enligt GDPR. Läs mer om detta här på sidan.Hjärtligt välkomna till oss i Gymmix PulsenInfo Familje- och Bamsegympa


Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp!

Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

 

På familjegympan deltar föräldern med barnet/barnen.  2-4 år

På Bamsegympan lämnas barnen. 4-6 år

 

Info Fantasigympa med twist


Fantasigympa med twist är en fartfylld gympa för barn mellan 6-9 år.

Här kommer ni att få chansen att lära er stå på händer, hjula m.m men på ett roligt och leksamt sätt. Då vi inte riktar in oss på tävlingsnivå utan mer lek och stoj. Varje pass kommer innehålla lekar, bana, avslappning och ibland någon överraskning.Info gällande kläder och skor


På våra pass är det bra om barnen har kläder som det går att röra sig i, att de har skor, mokasiner eller är barfota för att inte halka då vissa redskap är hala.

Vi uppskattar om längre hår är uppsatt och att smycken är av.

Vi tolererar inte mat under gympapasset men ni får gärna ha med någon frukt till efter passet. En vattenflaska kan vara bra att ta med då barnen jobbar hårt och blir törstiga.


Betalning:

Betalningen sker till GF Gymmixpulsen plusgirokonto 232488-7, ange barnets namn, personnummer och grupp, senast tre veckor efter terminsstart. När man betalat in terminskostnaden kommer man få ett terminskort som man visar upp i dörren till en av  ledarna varje gång.  Avgifter och betalningObs! Anledningen till att gympatid är olika i olika hallar är att det tyvärr är brist på halltid i kombination med ett jätte tryck med deltagande barn som gör att vissa gruppers gympatid minskas till 40 minuter som minst. Maxantalet barn i grupperna varierar också mellan 15-30 barn per grupp, beroende på om det är enkel eller dubbelgrupper i salen.
Mer information om Bamsegympa hittar Ni på Svenska Gymnastikförbundets hemsida: www.gymnastik.se